De opnamedatum en uitzending

Het Kerstfeest in de stad wordt altijd eerst op een datum opgenomen dan enige tijd later uitgezonden op eerste kerstdag. Ook zullen er herhalingen zijn om het later nog terug te kijken.

Wanneer de opnames zullen zijn in de stad zijn is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk zijn op 6 of 13 december. Dit is dus zoals altijd weer op een zondag ruim voor eerste kerstdag. Er zal eerst een singalong zijn om het publiek een beetje op te warmen. Dit gedeelte zal niet worden uitgezonden en start ongeveer kwart over 7. Daarna meestal rond 8 uur, begint het muziekspektakel met de artiesten en dat is ook het deel dat uitgezonden gaat worden.
De locatie is in een stad maar deze is nog niet bekend.

Uitzending

Het hele programma zal uitgezonden worden op eerste Kerstdag op NPO1. In 2020 zal dat dus zijn op vrijdag 25 december. Om ongeveer 20:20 (zoals alle andere keren) zal het programma op tv ongeveer beginnen. In deze uitzending komen ook de bezoeken die de artiesten gemaakt hebben tussendoor gemonteerd.

Herhaling

De uitzending van het Kerstfeest op de Dam zal waarschijnlijk ook weer herhaald worden op tweede kerstdag, zaterdag 26 december. De kans is dat dit zowel 's morgens als 's avonds is. De juiste tijden hiervan zijn op dit moment nog niet bekend.
Dus heb je de eerste uitzending gemist dan heb je nog een kans om alsnog naar het Kerstfeest in de stad te kijken. (Of nog een tweede keer te kijken want het verhaal met de moderne liedjes en fijne artiesten blijven mooi om naar te kijken.)

Wil je weten wie de bekende artiesten zijn die dit jaar meedoen? Kijk dan op Artiesten die het Kerstfeest in de stad doen in 2020.


 



Meer tips


 


"