De stad

Dit jaar, in 2020, zal het Kerstfeest in de stad plaatsvinden in een nieuwe stad. Welke dat is dat is nog niet bekend. Vorig jaar was het in Maassluis. “Waar kun je beter kerst vieren dan in Maassluis met haar bijna Anton Pieck-achtige decor?”, zei de burgemeester Edo Haan toen het net bekend was gemaakt.
Het muzikale evenement wordt niet live vertolkt maar van tevoren opgenomen waar veel mensen gratis kunnen meezingen en meegenieten van de verschillende artiesten die optreden.
Maar er is meer: tijdens Kerstfeest in de Stad vanaf 2018 is er ook een lichtjestocht door de stad (dus dit jaar ook) en kunnen bezoekers luisteren naar indrukwekkende verhalen van mensen die geholpen zijn door het Leger des Heils.

Organisatie

De organisatie van dit evenement is in handen van de Evangelische Omroep. Meer hierover kun je ook lezen op de facebook pagina van de Evangelische Omroep. (facebook com/koddeo)

Programma

Eerst worden er gezellig met elkaar Kerstliederen gezongen. Daarmee komt iedereen lekker in de Kerstsfeer. Dan volgen de opnamen van het Kerstfeest op de Dam en kun je genieten van de artiesten. Iedereen is welkom om te komen kijken en de toegang in de gekozen stad is gratis. Kom dus even langs op de opnamedag die op 6 of 13 december zal zijn. (Juiste datum komt nog)
Dan volgt een tijdje later op 25 december de uitzending op NPO1 van het Kerstfeest in de stad. Dat zal dan zijn op eerste Kerstdag en de herhaling op tweede Kerstdag.


Ook altijd handig om te weten: Op welke datums is er iets van Kerstfeest in de stad in 2020.


 Meer tips


 


"